Kado Reus
  Hoofdpagina » Winkel » Privacy verklaring Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Categorieen
*In Memoriam*
*Kado Tips*
=================
Afvalbakken
Ashangers
Baby & Kidscorner
Baby Fotolijsten
Banken & Hockers
BBQ & Vuurkorven
Beddenspreien Quilts
Bedhemels & Bedden
Beren & Knuffels
Blikken-Kist-Doosjes
Bloemen & Planten
Bloempotten & Etageres
Boekensteunen
Bonbon - Praline Gevelmontage
Brievenbussen
Cijfers & Letters
Decoratie Borden
Deurbellen & Gongen
Deurknopjes & Grepen
Deurmatten
Deurstoppers & Tochtrollen
Dienbladen & Broodplanken
Dierenbeelden & Voerbakken
Drank & Eetservies
Emaille Borden
Engelenbeelden
Entree & Gang
Figuren-Beelden & Schaalmodellen
Flessenrekken & Picknickmanden
Foto & Kaarthouders
Fotolijsten & Albums
Globe -Wereldbol
Gordijnen & Plaids
Groen & Etenswaren
Handdoekrekken & Handdoekhouder
Hangers & Labels
Hollands Decoratie
Hondenbedden & Kattenmanden
Kalenders
Kamerschermen
Kandelaars & Lantaarns
Kapstokken & Garderobe
Kasten - Dressoirs & Kastjes
Kerst & Kerstbeelden
Keukenrolhouders
Kleinmeubelen & Kastjes
Klokken Nostalgisch
Klokken Overige
Knutsel & Naaifournituren
Koffers Decoratie
Koffie & Thee Benodigdheden
Kookaccessoires & Rekken
Kookboekhouders
Kransenhangers
Krantenbakken-Lectuurbakken
Krijtborden & Memoborden
Kristal Collectie
Kussens & Sierkussens
Lampen & Kroonluchters
Lampen Tiffany & Glaspanelen
Lees & Schrijfwaren
Manden & Wasmand
Maritiem Decoratie
Metalen Borden Hollands
Naaiboxen & Naaikisten
Notitie & Agenda
Ophanghaken & Wandhaken
Parfumflesjes & Geur
Paspoppen & Dressboys
Post & Pennenbakjes
Praline - Reclame Bonbon
Prullenbakken
Pubborden
Raamhangers Glas
Religieuze Beelden & Engelen
Schaalmodellen
Schilderijen & Wandkaarten
Schouwen & Haarden
Serviesrekken & Bordenhouders
Sleutelkastjes
Spiegels & Handspiegels
Tafelaankleding
Tafels - Stoelen & Banken
Tafeltextiel & Placemats
Tekstborden & Teksthangers
Thermometers
Toilet-Wastafel & Juwelenhouders
Tuin & Terrasmeubelen
Verzilverde Artikelen
Vlinders Decoraties
Voorraadpotten
Wandkaarten
Water & Voerbakken
WC & Badkamer - Deurbordjes
WC Rolhouders & Toiletborstels
Wereldbol - Globe
Zeeppomp & Wastafel

Was & Onderhoud
*Horecadecoraties*
*Cosmos Trading*
*Kado Koopjes*

Privacy verklaring Privacy verklaring
Privacy verklaring:
Cosmos Trading NS gevestigd aan Kerkstraat 34C 2211RK Noordwijkerhout, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.cosmostrading,nl Cosmos Trading Kerkstraat 34C 2211RK Noordwijkerhout 0612479076 N van Galen is de Functionaris Gegevensbescherming van Cosmos Trading Hij is te bereiken via cosmostradingns@gmail.com Persoonsgegevens die wij verwerken; Cosmos Trading verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken; Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via cosmostradingns@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken; Cosmos Trading verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: Geautomatiseerde besluitvorming; Cosmos Trading neemt in het geheel niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogrammas of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Cosmos Trading) tussen zit. Cosmos Trading gebruikt de volgende computerprogrammas of -systemen: Geen Hoe lang we persoonsgegevens bewaren; 1 Jaar ingeval eventuele nalevering Delen van persoonsgegevens met derden; Cosmos Trading verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken; Cosmos Trading gebruikt geen cookies (buiten de standaard functionele cookies welke benodigd zijn voor de technische standaard werking van de site) of vergelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen; U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Cosmos Trading en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar cosmostradingns@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Cosmos Trading wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen; Cosmos Trading neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via cosmostradingns@gmail.com Persoonsgegevens welke wij nodig hebben voor onze bedrijfsvoering; - Voor- en achternaam - Geslacht - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - Het afhandelen van uw betaling - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten - U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken - Om goederen en diensten bij u af te leveren

Cosmos Trading bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieen) van persoonsgegevens: (Persoonsgegevens/Personalia) 1 jaar; ingeval nalevering (Bereikbaarheid tel/email); 1 jaar ingeval nalevering, (Adres); 1 jaar ingeval nalevering .

Met bovenstaand wordt ruimschoots voldaan aan de WetPersoonsregistraties (Wpr).

Disclaimer:
Hoewel Kado Reus de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld,
en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden
kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.
De informatie op deze website wordt bijna dagelijks aangevuld en bij gewerkt.
Eventuele wijzigingen kunnen ten alle tijden, met onmiddelijke ingang, zonder enig kennisgeving worden aangebracht.
Kado Reus is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen,
noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie,
het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.
Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving
van deze website komt toe aan Kado Reus.
Kado Reus is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen en of hyperlinks
die door derden op deze website is of zijn geplaatst.
Daarnaast is Kado Reus niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen
naar deze website vanaf externe websites.
Kado Reus garandeert niet dat aan haar toegezonden emails of andere elektronische
berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt.
Verder aanvaardt Kado Reus geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het
niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Voor al uw Vragen & Informatie kunt u bellen met 06-12479076
Volgende
Winkelwagen Klik Hier
1 x 6Y1962 Toiletbordje 10*5 cm
1 x 6Y1981 Bordje Toilet dames 8 cm
1 x Emaille Bordje #02 Badkamer
1 x 6Y1814 | Tekstbord | 48*1*16 cm | zwart
38.80EUR
Aanbiedingen Klik Hier
.500194 - Night Light Mozaiek silver rond
.500194 - Night Light Mozaiek silver rond
16.95EUR
14.95EUR
500100 - Tiffany Nightlight Butterfly
500100 - Tiffany Nightlight Butterfly
16.95EUR
14.95EUR
822 - Raamhanger Magnolia 28x33cm
822 - Raamhanger Magnolia 28x33cm
14.95EUR
12.95EUR
63965 Wereldbol/globe 27*25*48 cm
63965 Wereldbol/globe 27*25*48 cm
49.95EUR
44.95EUR
<strong>Exclusieve Kado Artikelen - In Memoriam Collectie</b>
Exclusieve Kado Artikelen - In Memoriam Collectie


<strong>Glass Mozaiek Nachtlampjes</strong><br>
Glass Mozaiek Nachtlampjes



<strong>In Loving Memory - Urn Kat & Hond - Ashangers</strong>
In Loving Memory - Urn Kat & Hond - Ashangers


Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Etalage Klik Hier
<strong>Glass Mozaiek Tafellampen </strong>
Glass Mozaiek Tafellampen
Informatie
Verzenden & retourneren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden

Copyright © 2018 Kado Reus  Stuur een e-mail naar Kado Reus?
* Kaarsen * Albums * Landleven * Clayre en Eef * Sfeervol * Nostalgische Artikelen * Tafeltextiel * Clayre & Eef Webshop * Tafelaankleding * Decoraties * Toilet en Wastafel * Kapstokken * Garderobe * Woontextiel * Quilts * Drank en Eetservies * Kussens * Landelijk Wonen * Clayre en Eef * Keukentextiel * Nostalgisch Wonen * Beddegoed * Clayre * Eef * Esschert Design * Tuin Decoraties